WAT IS HET

We noemen het SeminarTV: online TV waar de kijker aan meedoet.

De basis van SeminarTV is een mooi vormgegeven online tv-programma dat live wordt uitgezonden. Kijkers kunnen reageren en die input komt rechtstreeks binnen in de studio.

SeminarTV verschilt van een webinar omdat het veel meer televisie is. Er wordt opgenomen met drie of vier camera’s en er is professionele beeldregie. Ook kunnen slides, grafics, animaties en video worden vertoond.

Het resultaat is dus een fraai tv-programma van hoge kwaliteit. Dat programma is daarna nog van grote waarde omdat het er zo professioneel uitziet. Niet voor niets worden onze programma’s vaak in de maanden na uitzending veel bekeken, vaak meer dan tijdens de uitzending zelf. Ook kunnen we programma-onderdelen apart monteren. Ook dat vergroot de waarde.

Samengevat: SeminarTV levert meer op dan een webinar. Het is een investering in een fraai vormgegeven uitzending die voor lange tijd van waarde is en op allerlei manieren is te hergebruiken.

Meer weten? Klik op VRAGEN en bekijk onze Q & A. Mailen of bellen kan ook. Mijn naam is David Hiemstra, journalist en eindredacteur, geworteld bij de publieke omroep in Hilversum en eigenaar van HRmedia.

tel: 06 516 816 22         mail: david@seminartv.nl

 

 

yes